O nama

Zen i Sole: Obiteljska Oaza Udobnosti i Gostoprimstva

U srcu idiličnog gradića Sveta Nedelja, u zagrljaju predivne prirode i blizu čarobnih vinskih putova, leži mjesto gdje se udobnost, gostoprimstvo i užitak stapaju u savršenu harmoniju – Zen i Sole. Ovi dragulji su rezultat strasti i predanosti jedne obitelji, koji su svoju ljubav prema gostoprimstvu pretvorili u obiteljski posao s apartmanima četiri zvjezdice.
Od samog dolaska, naši gosti su okruženi toplinom doma, dočekani osmijehom koji jamči da će njihov boravak biti nezaboravan. Naša misija je jednostavna – želimo da se naši gosti osjećaju kao kod kuće, i često se neki od njih vraćaju i više puta.
Svaki detalj u Zen i Sole pažljivo je osmišljen kako bi se stvorila atmosfera doma, opuštanja i ugode. Naši apartmani odišu elegantnošću i udobnošću, pružajući sav potreban komfor za savršeni odmor. Svaka soba nosi pečat našeg osobnog stila, te je opremljena sa svim što je potrebno za bezbrižno uživanje.
No, ono što zaista čini Zen i Sole posebnim su naši gosti. Njihove povratne informacije su za nas najveća nagrada. Ponosno ističemo da su recenzije naših gostiju odlične, što je rezultat naše predanosti pružanju vrhunske usluge i neprestanog unapređenja iskustva naših gostiju.
Naša obitelj ne vidi Zen i Sole samo kao posao, već kao način života. Svaki dan je nova prilika da stvorimo posebne trenutke za naše goste i da im pružimo nezaboravno iskustvo koje će ih potaknuti da se opet vrate jer u Zen i Sole, gosti su više od samih gostiju i zbog toga smo neizmjerno zahvalni.