Zanimljivosti

Zanimljivosti

Nestvarna ljepota Hrvatske očituje se u raznolikosti njenih gradova i mjesta, od slikovitih obala Jadranskog mora do šarmantnih ruralnih područja unutrašnjosti. Među tim biserima nalaze se Sveta Nedelja, Samobor i Zagreb , svaki s vlastitim jedinstvenim šarmom i bogatom kulturnom baštinom.

Posjetiteljima svih ovih čarobnih destinacija preporučujemo da posjete naše apartmane Zen i Sole, koji pružaju udoban i elegantan smještaj.

Sveta Nedelja

Smještena nedaleko od Zagreba, očarava svojom pastoralnom ljepotom i idiličnim krajolicima. Sa svojim šarmantnim seoskim kućama i bujnim zelenim brežuljcima, ovo je mjesto koje privlači mnoge koji traže miran bijeg od gradske vreve.

Hoto Ville

Hoto Ville, s prekrasnim vilama i vrtovima, predstavlja oazu luksuza i opuštanja. Ovaj ekskluzivni kompleks nudi savršen spoj elegancije i udobnosti, pružajući svojim stanovnicima jedinstveno iskustvo koje ostaje urezano u sjećanju.

Dođite i doživite savršen spoj udobnosti, ljepote i mira u apartmanima Zen i Sole.

Radiochirurgija Zagreb

Radiochirurgija Zagreb predstavlja vrhunsku medicinsku ustanovu koja se ističe po svojoj inovativnoj tehnologiji i vrhunskom osoblju koja se nalazi na ulazu u naselje Hoto Ville.

Rimac Automobili

Rimac Automobili redovno privlače svjetsku pažnju svojim revolucionarnim konceptima i električnim automobilima. Smjestili su se u Svetoj Nedelji, Kerestinac.

Samobor

Grad bajkovitog šarma, poznat je po svojoj bogatoj povijesti, slikovitim trgovima i gastronomskim delicijama poput kremšnita i samoborskih bermetara. Svojim šarmantnim ulicama i znamenitostima, Samobor ostavlja neizbrisiv dojam na posjetitelje svih profila.

Zagreb

Glavni grad Hrvatske, srce je zemlje koje pulsira energijom i vitalnošću. Sa svojim elegantnim trgovima, povijesnim znamenitostima i bogatom kulturnom scenom, Zagreb je nezaobilazna destinacija za ljubitelje umjetnosti, povijesti i dobre zabave.